Bine ați venit, vă puteți autentifica sau crea un cont.

Coș cumpărături

0 produs(e) - 0,00 LEI
Coșul de cumpărături este gol!

Va rugam sa cititi conditiile comerciale inainte de a face o comanda. 

Utilizarea website-ului www.coquetteboutique.ro si efectuarea unei comenzi on-line reprezinta acceptul dvs. privind conditiile prezentate mai jos.
 
www.coquetteboutique.ro (COQUETTE BOUTIQUE) este reprezentata pe teritoriul Romaniei de firma LKMART SRL, cu sediul in Craiova, Str. Emanoil Chinezu, Nr.12, Bl.H2, Sc.1, Ap.3, inmatriculata la Registrul Comertului sub J16/1251/2012, CUI 30533463. 
 
Inainte de a efectua o comanda, daca aveti orice nelamurire va rugam sa ne contactati telefonic la 0763.022.229 sau prin email la office@coquetteboutique.ro
 
Toate creatiile coquette beneficiaza de un riguros control calitativ. Daca insa vreunul din produsele pe care le-ai comandat prezinta in opinia ta un defect, te rugam SA NE INSTIINTEZI PRIN EMAIL IN TEMEN DE 24 H DE LA PRIMIREA PRODUSULUI si acesta va fi schimbat cu un produs similar.

Pentru orice reclamatie ulterioara sesizata in termen de 10 zile, conform OG 130/2000, de la primirea produsului respectiv, responsabilul nostru cu calitatea va face o analiza si iti va comunica decizia in termen de 48 H.

Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara instiintare prealabila.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Coquetteboutique va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile de la data instiintarii in scris. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE PRODUSELE CARE PREZINTA MODIFICARI FIZICE, SEMNE DE PURTARE, LIPSA ETICHETELOR SI AMBALAJELOR ORIGINALE.
NU SE ACCEPTA COLETE CU RAMBURS SAU A CAROR PLATA DE TRANSPORT NU A FOST EFECTUATA DE CATRE EXPEDITOR.
RETURNAREA BANILOR SE VA FACE INTR-UN CONT BANCAR (SPECIFICAT DE CLIENT IN INSTIINTAREA SCRISA).


"Clienti" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre coquetteboutique.ro

LKMART SRL face toate eforturile pentru a prezenta cat mai fidel culorile produselor prezentate pe site. Totusi nuantele de culori ale produselor prezentate pe site depind in mare parte de specificatiile tehnice ale monitorului pe care sunt afisate. De aceea, nuantele de culori ale produselor pot diferi in realitate de nuantele afisate pe site, inconvenient ce nu poate fi imputat firmei LKMART SRL.
 
LKMART SRL isi rezerva dreptul de a refuza orice comanda care contine date eronate de identificare ale cumparatorului sau de livrare.
 
Valoarea maxima a obligatiilor pe care le are LKMART SRL  fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor comandate on-line pe site-ul www.coquetteboutique.ro este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.