Bine ați venit, vă puteți autentifica sau crea un cont.

Coș cumpărături

0 produs(e) - 0,00 LEI
Coșul de cumpărături este gol!

Produsele se pot livra oriunde in tara. COQUETTE BOUTIQUE isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor aflate in stoc, se face in 24-48ore de la plasarea comenzii.

Mentiunile cu privire la integritatea / continutul unor colete se fac in momentul achitarii livrarii, pe AWB sau se intocmeste PV de constatare. Orice reclamatii ulterioare privitoare la aceste aspecte, sunt nule.

Produsele comercializate prin coquetteboutique.ro sunt insotite in momentul livrarii de bon fiscal (si/sau factura fiscala).

Coquetteboutique.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta un comportament neadecvat sau care au in istoricul comenzilor, livrari refuzate.

De asemenea coquetteboutique.ro isi rezerva dreptul de a livra produse la preturi promotionale, clientilor fideli, care au in mod repetat valori ale comenzilor mai mari de 300 ron sau care au un cumul al valorilor comenzilor in decursul unui an calendaristic mai mari de 3000 ron.

Costurile de livrare ale produselor sunt urmatoarele:
 
GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 Lei
15 RON pentru comenzile a caror valoare este sub 300 Lei
 
Programul de operare a comenzilor: Luni - Vineri, 09:00 - 18:00
 
Livrarea produselor se face prin Urgent Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania (in care livreaza Urgent Curier).
 
Pe site-ul www.urgent-curier.ro puteti a vedea localitatile acoperite de Urgent Curier.
Pentru fiecare km suplimentar din localitatile de livrare Urgent Curier se taxeaza in plus.

Coquetteboutique.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de legea 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.